“Bir Yaratı Coşkusu” Projesi Yazar Buluşmaları Devam Ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı GENÇDES kapsamında desteklenen “Bir Yaratı Coşkusu” projesi yazar buluşmaları ile 2 aydır yoluna devam ediyor.

“Bir Yaratı Coşkusu” projesinin yazar buluşmalarının üçüncü konuğu yazar Güray SÜNGÜ, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesinde öğrencilerle buluşarak  “Kurmacanın Büyüsü” adlı söyleşiyi gerçekleştirdi.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Özlem Göktaş tarafından yürütülen  “Bir Yaratı Coşkusu”  projesi iki aydır M. Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile öykü okumaları ve yazma çalışmaları şeklinde devam ediyor.

Proje kapsamında öğrencilerle yazarları buluşturmak için edebiyatımızın önemli isimleri Mersin’e davet edildi ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Bu haftaki konuk yazar Güray SÜNGÜ  Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesinde okuma kültürü, yazarlık eğitimi hakkında öğrencilerimizle  bir söyleşi gerçekleştirdi. “Kurmacanın Büyüsü” söyleşisi M. Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi konferans salonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet SELBİ´nin katılımıyla gerçekleştirildi. Ayrıca Bir Yaratı Coşkusu Projesi’ne katılan öğrencilerle de proje çalışma atölyesinde bir yazma etkinliği yapıldı. Yazma etkinliği   öğrencilerin yazarın kitaplarını imzalatmaları ve fotoğraf çektirmeleri ile sona erdi.

20-12-201720-12-201720-12-201720-12-2017

Yayın: 20.12.2017 - Güncelleme: 20.12.2017 21:59 - Görüntülenme: 45