Mehmet Akif Ersoy´u 81.Ölüm Yıl Dönümünde Rahmetle Andık

27 Aralık 1936´da hakka yürüyen Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 81. Yılında okulumuzda düzenlenen anma programı ile rahmetle andık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda okulumuz edebiyat öğretmeni Mustafa Ekici, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Daha sonra öğrencilerimiz tarafından Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, İstiklal Marşı’mızın yazıldığı yıllardaki şartlar ve İstiklal Marşı’mızın kabul süreci, az bilinen yönleriyle Mehmet Akif Ersoy konularında yazılar okundu. Mehmet Akif Ersoy’u ele alan video gösterisiyle devam eden program okulumuzda düzenlenen Mehmet Akif Ersoy Şiir Okuma Yarışması’nda dereceye giren şiirlerin okunması ile sürdü.

Program Mehmet Akif Ersoy Şiir Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Muzaffer ARSLAN  tarafından ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.  Mehmet Akif Ersoy Şiir Okuma Yarışması’nda  Selay Feyza Yıldız üçüncü, İkra Doğan ikinci ve Şueda Asel Tombul birinci oldu.

30-12-201730-12-201730-12-201730-12-2017

Yayın: 30.12.2017 - Güncelleme: 30.12.2017 16:53 - Görüntülenme: 28