Okulumuzda Mehmet Akif Ersoy’un Şiirlerini Okuma Yarışması

Okulumuzda öğrencilerimizi, Türk dilini doğru, etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek Mehmet Akif Ersoy’u tanıtmak ve şiirlerini sevdirmek; okulumuzun onun adını taşıması bakımından bizim için daha özel bir anlam taşıdığını vurgulamak, öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak ve şiir sanatına ilgi duymalarını sağlamak amacıyla Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini okuma yarışması düzenlendi.

Okulumuz Kültür-Edebiyat Kulübü tarafından organize edilen yarışmanın jüri üyeliğini öğretmenlerimizden M. Yücel Özmen, Mustafa Ekici ve Sultan Uğurlu üstlendi.

Okulumuz Konferans Salonu’nda  Mehmet Akif Ersoy’un hayatının ele alındığı  sunuyla başlayan yarışmada 9 öğrenci Mehmet Akif şiirlerini en iyi şekilde okumak için ter döktü. Yarışma sonucunda Selay Feyza Yıldız üçüncü, İkra Doğan ikinci ve Şueda Asel Tombul birinci oldu.

Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen okul müdürümüz Muzaffer Arslan, yarışmaya giren diğer öğrencilere de başarı dileklerinde bulundu ve bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini istedi.

30-12-201730-12-201730-12-201730-12-201730-12-201730-12-2017

Yayın: 30.12.2017 - Güncelleme: 30.12.2017 16:53 - Görüntülenme: 44